Дванайсетте стени на твоя мир

Додекаедърът на Косьо и Ася „възбужда енергетиката в човека и го подготвя да влезе в шестото измерение“

Eдна дума описва отлично живота, който повечето хора напоследък водим: лутане. Лутаме се кое хапче да изпием, че да ни мине; лутаме се как да си осигурим парично благосъстояние; лутаме се как да излекуваме раните от миналото; лутаме се да открием Бог, себе си, призванието си, съвършената половинка. Лутането приключва в мига, щом застанем здраво в своя център. Как да го постигнем, ни показват Косьо Любенов и Ася Иванова със своите дейности във фондацията им „Вадимелис“.

Старозагорецът Косьо Любенов е сред онези, завърнали се от чужбина будители и изцелители, посветили се изцяло на оздравяването на българите. След тежка пътна злополука, заради която е обездвижен за известно време, мъжът преразглежда живота си и решенията за промяна заваляват. Прибира се в родината, отдава се на духовното си усъвършенстване и способности и днес е билколечител, енерготерапевт, радиестезист, производител на билкови тинктури и кремове. Заедно с жена си ръководи фондация „Вадимелис“. В сайта vadimelis.com и в дрогерии и аптеки из цялата страна могат да се открият техни изделия – кремове, забъркани с обич и грижа от билки, расли на родна земя, както и тинктури, борещи се успешно с всевъзможни болести и неразположения.

Полет направо в етера

Косьо е убеден, че най-добрият лек за българите идва от растенията, които виреят на нашата си земя, а изцелението и навлизането в истинския, пъстър и здравословен живот се постига чрез работа на всички нива на съществуване – „физическото, умственото, психическото, емоционалното и дивинното тяло, в което е духът и където се съхранява безграничната информация на битието, тоест етера“. Както сигурно сте прочели в брой 6/2021, според Питагор додекаедърът отговаря на елемента етер (за него можете да научите повече от брой 4/2021). Затова при Косьо и Ася дошла хрумката да построят в двора си в старозагорското село Дълбоки сграда с тази форма, в нея да пренощуват хора по време на обученията им и да се настройват на висшите честоти на мира, любовта и мъдростта.

„Додекаедърът, или дванайсетостенникът, е формата, която възбужда енергетиката в човека и го подготвя да влезе в шестото измерение. Човек, затънал в материализма, облъчван от градския живот и изтощен от него, може да се възстанови, уравновеси и освежи след срещите, които правим тук“, казва Косьо Любенов.


Действително, само след 10-ина минути престой тежестта на тялото намалява наполовина, към теб идват мисли и чувства като от други светове – сладостни, сияйни и окриляващи. А вените ти се изпълват със сила да се справиш с всички предизвикателства.

А дванайсетостенникът растял…
Как започнала работата им с чудатия додекаедър? Двойката била на изложение във Варна и 3 седмици щандът им бил срещу този на Венци Маринов, който изработва предмети по свещената геометрия. Косьо купува додекаедър от метални тръби със стена 70 см и който побира в себе си една кушетка. Започнали да правят опити, Ася – с квантов анализатор, а мъжът є – с махало. Тя пускала диагностика на пациента преди и след 20-минутен престой в додекаедъра и сравнявала резултатите. „Имали сме случаи, при които 3/4 от показателите са променени, като 2/3 показват подобрение. Додекаедърът работи безотказно. Оттам се роди идеята да построим сграда с такава форма. Тя е 5,30 метра висока, като едната стена е 2,40 м. Благотворното є влияние е в радиус от 100 м извън нея“ – разказва енерготерапевтът. Това се случва благодарение на торсионните полета, които дванайсетостенникът създава и излъчва.

Срещи за връщане към истината

Както вече стана дума, Ася и Косьо посрещат групи хора за по няколко дни в дома си. Посетителите могат да пренощуват в додекаедъра и да отпият от връзката с етера и висшите измерения, събуждайки се като преродени на сутринта.

Това, както и събитията на „Вадимелис“ помагат на човек да си върне силата; да освободи съзнанието си и да посее в него семенцето на пълноценния живот, към който да върви устремено след сбирката. По време на тези срещи групата пие сутрешния си чай заедно, упражнява духовни дейности, слуша лекции, разхожда се из гората и обогатява познанията си за целебните растения в нея. Често домакините уреждат и езотерични пътувания до силноенергийни места, на които също се извършват пречистващи и зареждащи духовни практики.

От 2005 г. Косьо се занимава с лечение с енергиите от Земята и Космоса (метод на Ханиел – същността, която отговаря за всички лечители и знания за самоусъвършенстване и взаимопомощ, както и за вселенската любов, свързана с планетата Венера). Според терапевта един от най-важните въпроси днес е този жените отново да стъпят в силата си, да преоткрият себе си; да се заявят, но през любовта; да излязат от враждебността и отмъщението и да разпръснат свещената си любов и грижа към околния свят.

Двойката издига още една постройка, която ще даде възможност броят на посетителите за нощуване да стигне до 35. Предвижда се включването и на външни лектори, които да спомагат възможно най-голям брой хора да се събудят и да поемат по пътя на здравия живот в неразривна връзка с висшите светове и същности.

Контакти:

0895 457 770
aqua_vadimelis@abv.bg
Facebook