Хотел “Царска баня” , гр. Баня е луксозен целогодишен балнеохотел и СПА , който се намира в прегръдката на Средногорският Балкан на 170 км от гр. София и на 49 км от гр. Пловдив. Характерният за района мек и приятен климат, прекрасните паркове и минерални извори превръщат селището в предпочитано място за почивка и профилактика на многобройни здравословни проблеми.
С уникален спа център и център за физикална и рехабилитационна медицина със собствен минерален източник, който е с температура на водата 51 градуса и разнообразни релаксиращи и лечебни терапии.

Многобройните ползи от минералната вода създават превъзходни условия за едно „здравословно прераждане“.

Да се откъснем за малко от забързаното ежедневие и да “презаредим батериите” с екипа на Вадимелис, който ще бъде на ваше разположение с всичките си знания и умения.

Цена за участие – 100.00 лв. / включва 2 нощувки в двойна стая, закуска, открит топъл минерален басейн, външна топилка, отрито калолечение, и дейности с екипа на ВАДИМЕЛИС- упражнения, медитации, енергийно зареждащи практики./
В неделя – посещение на построената през 1929 г. царска къща, наричана от местните жители ’’Двореца’ и на Тракийският култов комплекс Старосел.

Водещи – Косьо Любенов и екипа на център “Вадимелис