Профилактика или лечение?

Изборът е ваш. За всички жени предлагаме една чудесна комбинация от невен, турта, котешка стъпка и бял равнец. Тези четири билки отлично съчетани в една тинктура могат да направят чудеса и да разширят мирогледа и на най-консервативните и невярващи. В народната медицина те са доказали свойствата си и благотворното влияние при миоми, кисти, мастопатии, бяло течение, вагинални инфекции и други проблеми свързани с чувствителната женска натура. Предлагаме всяка жена да отделя поне десетина минути от личното си време като употребява профилактично , по 20-30 капки, с малко вода, всеки ден за да се предпази от тези проблеми. Както и да използва билковият крем- мехлем от същата комбинация като нанася върху двете гърди на тънък слой . След това масажира поставяйки длани върху гърдите. Без да ги мести, прави 72 широки кръга, чрез които засилва кръвния поток в тези зони и стимулира организма да подържа гърдите здрави, стегнати. Предотвратява  образуването на кисти, фиброни, мастопатии и др. Изключително добре се отразява при бременни жени или при кърмачки, както и след този период.

Изберете ежедневните грижи за вашето здраве и красота, станете и се чувствайте по-желани, дайте пример на хората около вас.

За тези които са пропуснали профилактиката и са решили да обърнат внимание на тези проблеми, като се освободят от тях, предлагаме да употребяват комбинацията от тинктура и мехлем, по три пъти на ден и поне три месеца. В нашата практика има безкрайно много решени проблеми и чудесни резултати.

За да помогнем на всички жени които са пожелали това, ние предлагаме тази комбинация от невен, турта , котешка стъпка и бял равнец –тинктура и мехлем- на промоция. Вместо 18лв, вие заплащате само 15лв., или 50 стотинки всеки ден за вашето здраве и красота.