Прочистване на организма

УНИКАЛНОТО СЪЧЕТАНИЕ МЕЖДУ ОРЕХ, ПЕЛИН И КАРАМФИЛ, С ДОБАВЕНИТЕ КЪМ НЕГО –ЛАЙКА, ИГЛИКА , КАНЕЛА – МОЩЕН ЩИТ СРЕЩУ ВСИЧКИ БОЛЕСТИ!

Билковата програма за пречистването на организма е мощно уникално средство за основно изчистване на тялото от токсинибактериигъбичкивируси и паразити, заседнали дълбоко в организма, за профилактика на организма и за лечение на широк спектър заболявания: чернодробни, бъбречни, на храносмилателната система, на отделителната система, на дихателната система, ставно-костни заболявания, болки от всякакъв произход, липоми, тумори, състояния след химиотерапия и други. Програмата повлиява и изключително добре при превантивната борба с туморните заболявания.

Замърсеният организъм не може да функционира правилно – той е задръстен от отпадни продукти. Ако организмът не може да се пречисти правилно, в него се натрупват всякакви отровни вещества. Това създава огромна вероятност за увреждания и е предпоставка за различни болести. Пречистването на организма е основен момент в постигането на оптимално здраве, повече енергия, жизненост и повишен имунитет.

Още от древността до сега, народната традиция съчетава това с християнските традиции за постене преди Коледа и Великден.

Най-добрият период да пречистим основно тялото си от 100 вида паразити, бактерии и вируси с програмата за пълно изчистване на организма!

Лесна за изпълнение и изключително ефикасна! Билковата програма по метода на д-р Хулда Кларк, обогатена с лайка, иглика и канела, енергийно заредена, предложена от Вадимелис:

– Освобождава организма от натрупаните тежки метали, мазнини, отпадъчни продукти от метаболизма, от кръвоносната и лимфната системи, от тютюнопушенето;

– Активира дейността на клетките и тъканите в организма;

– Стимулира вегетативната и имунна системи; – изключително добре действа на храносмилателната, отделителната, дихателната системи и на работата на черния дроб и бъбреците;

– Чудесно повлиява при зависимости като – алкохол, цигари, наркотици и други. Билковата програма търси, намира и атакува първопричината на отделното заболяванe.

НАПРАВЕТЕ ПРОФИЛАКТИКА ПРЕДИ ЛЕЧЕНИЕ!